Pohnime rozumom! - Holakovský, Štefan
Vznik metódy brainstorming (brain-mozog, storm-nápor, útok, búrka). Základné pravidlá etapy generovania nápadov. Problém riešený brainstormingom. Moderátor. Zapisovateľ. Brainstormingový tím.