Zlepšovanie kvality pomocou aplikácie Six Sigma projektov - Gejdoš, Pavol
Základné atribúty Six Sigma. Six Sigma je metóda, ktorá vychádza z poznania potrieb a očakávaní zákazníkov a ktorá pomocou súhrnu svojich nástrojov zabezpečuje odstraňovanie nežiadúcej variability podnikových procesov, prináša zvýšenie výkonnosti, produktivity a zdokonaľovania kvality. Spočíva v projektovom riadení podľa presne definovaných krokov. Aplikácia Six Sigma projektu pomocou modelu DMAIC.