Meranie výkonnostných charakteristík projektu - Balek, Juraj
Všeobecne o výkonnosti projektu, pokusy o definovanie pojmu. Výkonnosť projektu vo vzťahu k produktu projektu. Výkonnosť projektu vo vzťahu k jeho celkovej úspešnosti. Výkonnosť projektu odvodená od výkonnosti procesov manažérstva kvality.