Elektronické peňaženky a predplatné karty
Vznik a princípy elektronickej peňaženky. Prvý celoplošný projekt elektronickej peňaženky. Špičková technológia Mondex. Kompatibilita peňaženiek. Predplatné a darčekové karty.