Francúzska republika - Novoveská, Saša
Stručná informácia o Francúzsku pred vstupom na zahraničné trhy. Teritoriálne informácie. Sviatky a dni pracovného voľna. Miestne zvyklosti. Ekonomické a obchodné informácie. Štatistiky a trendy. Legislatíva, dane a poplatky. Distribučné a predajné kanály. Obchodné príležitosti.