K problematike poistného trhu v Slovenskej republike ako súčasti finančného trhu po vstupe do Európskej únie - Drugdová, Barbora
Vymedzenie pojmu poistný trh. Podiel životného a neživotného poistenia v štátoch EÚ na celkovom poistnom v rokoch 1999, 2000, 2001.Význam prijatých zákonov pre oblasť poisťovníctva na Slovensku. Predpísané poistné - ukazovateľ poistného trhu. Európsky poistný trh.