Nemocnice dostali pomoc - Beer, Gabriel
Poslanci zablokovali možnosť exekúcií v najväčších zdravotníckych zariadeniach, čím začali novú éru prudšieho zadlžovania sa v zdravotníctve. Súčasný stav zadĺženia slovenského zdravotníctva. Nedoplatky nemocníc na sociálnom poistení. Ako sa vyššie územné celky snažili vyhnúť exekúciám.