Interoperabilita e-služieb vo verejnej správe Slovenskej republiky - Škvarčeková, Oľga
Elektronizácia verejnej správy. Súčasný stav e-governmentu na Slovensku. Interoperabilita - charakteristika a ciele. Národný rámec interoperability. Európsky rámec interoperability. Interoperabilita v podmienkach SR. Legislatíva.