Investície do nehnuteľností v kontexte Medzinárodných účtovných štandardov pre verejný sektor - Kovalčíková, Antónia
K špecifickým problémom, ktoré sú riešené v Medzinárodných účtovných štandardoch pre verejný sektor (IPSAS) patria investície do nehnuteľností. Základné ustanovenia IPSA 16 - Investície do nehnuteľností. Základné problémy riešené v IPSAS 16. Cieľom tohto štandardu je stanoviť účtovné spracovanie investícií do nehnuteľností a súvisiace požiadavky na zverejňovanie.