Zostavovanie účtovnej závierky podľa IAS/IFRS - Ondrušová, Lucia, 1981-
Proces harmonizácie účtovníctva v Európskej únii. Proces harmonizácie v Slovenskej republike. Prijatie požiadavky na zostavovanie účtovnej závierky podľa IAS/IFRS do právnej úpravy SR. Ktoré účtovné jednotky majú povinnosť zostavovať individuálnu účtovnú závierku podľa IAS/IFRS. Spôsoby vedenia účtovníctva a zostavovanie účtovnej závierky.