Účtovanie dotácií v poľnohospodárskom družstve podľa právnej úpravy Slovenskej republiky a podľa medzinárodnej právnej úpravy - Máziková, Katarína
Dotácie podľa právnej úpravy Slovenskej republiky. Účtovanie dotácie v poľnohospodárstve. Dotácie podľa nadnárodnej úpravy (IAS 20 - Účovanie vládnych grantov a zverejnenie informácií o vládnej pomoci). Vykazovanie štátnych dotácií vzťahujúcich sa k majetku, k výnosom. Porovnanie účtovania dotácií podľa právnej úpravy v SR a podľa IAS 20.