Implementácia IAS 1 prezentácia účtovnej závierky v oblasti súvahy - Šulovská, Miriama, 1980-
Súvaha sa považuje za veľmi významnú súčasť účtovnej závierky. Minimálne položky, ktoré sa majú vykazovať v súvahe podľa IAS/IFRS. Príklad konsolidovanej súvahy zostavenej v súlade s IAS/IFRS. Základné pojmy - majetok (obežný, neobežný), záväzok (obežné, neobežné), vlastné imanie.