Využívame dostatočne konkurencieschopnosť našich výrobkov v zahraničnoobchodných vzťahoch? - Smreková, Marta
Slovenská republika a jednotný vnútorný trh Európskej únie. Dodržiavanie európskych noriem kvality v poľnohospodárstve a v potravinárskom priemysle SR. Aktívne saldo obchodnej bilancie s krajinami EÚ. Stav obchodnej bilancie SR a Ruskej federácie. Nové možnosti vývozu potravinárskych výrobkov do Ruskej federácie. Obchodná bilancia SR a Spojených štátov amerických.