Ako podnikať
Z obsahu: Firemných darcov opúšťa amaterizmus. Premyslená filantropia pomôže zvýšiť efektívnosť darov i zlepšiť imidž firmy. Priemerný manažér radšej nepochybuje. Efektívny predajca - meškanie tovaru. Poradenstvo.