Barometer kvality SR - výsledky "roku nula" - Hrnčiar, Miroslav
Úloha Národného programu kvality Slovenskej republiky na roky 2004-2008. Index spokojnosti zákazníkov. Metodika určenia indexu spokojnosti zákazníka. Spokojnosť zákazníka so službami vo vybraných oblastiach.