Manažment a úspešnosť agrárnych podnikov - Jankelová, Nadežda, 1966-
Adaptácia slovenského poľnohospodárstva na trhové podmienky si vyžiadala zmeny v jeho štrukturálnej i procesnej orientácii a kvalitatívne nové prístupy k riadeniu podnikateľských subjektov. Dotazníkový prieskum podnikov poľnohospodárskej prvovýroby. Prieskum zameraný na získanie informácií na vytypované tvrdé a mäkké faktory manažmentu. Výsledky prieskumu.