Luxus alebo nevyhnutnosť - Baláž, Vladimír
Vymedzenie pojmu etické investovanie. Sociálne zodpovedné podniky. Definovanie etických investícií. História sociálne zodpovedných investícií. Štruktúra investorov so záujmom o SZI. Profil investora. Indexy etického investovania.