Slovakia - a local market in the European Union - Viestová, Kristína
Vybrané údaje o miestnom trhu na Slovensku ako reprezentanta jednotného vnútorného trhu Európskej únie. Analýza slovenských spotrebiteľov. Limitované možnosti spotreby niektorých skupín spotrebiteľov.