Zdaniteľné obchody v rámci EÚ - Filipová, Elena
Vysporiadanie dane pri dodaní tovarov a služieb v krajinách EÚ. Dodanie tovaru z tuzemska do iného členského štátu. Dodanie služby tuzemskou osobou pre zákazníka v inom členskom štáte. Nadobudnutie tovaru v tuzemsku z iného členského štátu. Prijatie služby tuzemskou osobou od dodávateľa z iného členského štátu.