Incentíva - moderný nástroj motivácie zamestnancov - Magátová, Michaela
Incentíva (motivačný cestovný ruch) ako najprogresívnejšie sa rozvíjajúca forma motivácie pracovníkov. Súčasť firemnej marketingovej stratégie na zvýšenie výkonov pracovníkov. Incentívna cesta ako forma zaslúženej odmeny pre najlepších pracovníkov. Dôkladná príprava incentívnej cesty.