Medzinárodné účtovné štandardy: Účtovníctvo vo svete. Daň z príjmu z pohľadu amerických účtovných predpisov U.S. GAAP - Tumpach, Miloš, 1970-
Účtovanie o dani z príjmov bolo vždy súčasťou súboru amerických účtovných predpisov. V súčasnosti je najvýznamnejším účtovným predpisom v tejto oblasti štandard SFAS 109 - Účtovanie o dani z príjmov.