Medzinárodné účtovné štandardy: Informujeme Vás. Vydanie novely 4. a 7. smernice EHS - Tumpach, Miloš, 1970-
V prostredí Európskej únie boli vydané viaceré smernice upravujúce zostavenie účtovnej závierky pre rôzne typy spoločností. Novelizácia smerníc 78/660/EHS (tzv. 4. smernica) a 83/349/EHS (tzv. 7. smernica).