Medzinárodné účtovné štandardy: Aplikácia IFRS. Krátkodobé zamestnanecké požitky a požitky pri predčasnom ukončení zamestnania podľa IAS 19 - Tumpach, Miloš, 1970-
Zamestnanecké požitky predstavujú podľa medzinárodných štandardov nárok zamestnancov na poskytnutie finančných alebo nefinančných náhrad za poskytnutie služby (vykonanie práce) v určitom období. Kategórie zamestnaneckých požitkov podľa IAS 19.