Medzinárodné účtovné štandardy: Účtovníctvo vo svete. Predbežný návrh medzinárodného štandardu pre malé a stredné podniky - Tumpach, Miloš, 1970-
Kritika uplatňovania IFRS v podmienkach malých a stredných podnikov v rámci projektu štandardizácie účtovných informácií. Nedochádza k deklarovanému skvalitneniu informácií z účtovnej závierky. Návrh nového štandardu.