Economics of opera in a small country in transition: the Slovak case - Tajtáková, Mária
Hospodárenie opery v malej krajine v procese prechodu. Teoretická diskusia o špecifikách hospodárenia opery. Fenomén "hyperbaumolisation" opery. Opera na Slovensku. Ekonomické aspekty produkcie opery na Slovensku. Štrukturálne reformy slovenskej opery. Metodológia. Výsledky/analýza. Štátna podpora kultúry, opery na Slovensku.