Prezentácia majetku v účtovnej závierke podľa IAS/IFRS - Šulovská, Miriama, 1980-
Prezentácia majetku podľa medzinárodných účtovných noriem IAS/IFRS v súvahe. Charakteristika majetku. Ktoré položky je potrebné vykázať v súvahe podľa IAS/IFRS. Oddelené vykazovanie obežného a neobežného majetku. Kritériá, ktoré musí spĺňať obežný majetok. Neobežný majetok. Dodatočné klasifikácie prezentovaných položiek v poznámkach k účtovnej závierke.