Marketingová komunikácia v slovenských podnikoch uplatňujúcich manažérstvo kvality - Šalgovičová, Jarmila
Marketingová komunikácia so zákazníkom ako súčasť externej komunikácie firmy. Jej ciele. Súčasný stav uplatňovania marketingovej komunikácie v MSP na Slovensku - výsledky dotazníkového prieskumu. Môžu byť použité na prípravu kvalifikovanej pomoci v preklenovaní tohto významného podnikateľského handicapu.