Autorské právo počítačových programov v podmienkach znalostnej ekonomiky - Lukačovičová, Iva
Znalostná ekonomika (knowledge based economy) je symbolom modernej doby. Autorské právo a znalostná ekonomika. Právny rámec autorského práva. Autorské právo je na Slovensku upravené zákonom č. 618/2003 Z.z. o autorskom práve a právach súvisiacich s autorským právom.