Problematika vzájomného uznávania v oblasti pohybu výrobkov na vnútornom trhu EÚ - Kristová, Ľudmila
Voľný pohyb výrobkov je jednou zo základných slobôd vnútorného trhu Európskej únie. Pohyb výrobkov na vnútornom trhu EÚ. Vzájomné uznávanie a čo znamená. Cesta k vybudovaniu dôvery a medzinárodnej akceptácie. Návrhy na riešenie problémov. Situácia na Slovensku.