Projekt ako druh produktu v marketingovom mixe - úvod do problematiky - Filo, Peter
Obsahový význam termínu projekt. História termínu projekt. Definície termínu projekt. Projektový manažment. Projektový marketing. Projekt ako jedna z foriem produktov marketingového mixu.