Poradenské služby v podmienkach znalostnej ekonomiky - Hanuláková, Eva, 1964-
Poradenstvo ako povolanie budúcnosti. Podstata poradenstva. Profesionalita poradcov. Profesionálny rozvoj poradcov. Vo vyspelých ekonomikách je poradenstvo skutočne službou, ktorá pomáha manažmentom podnikov riešiť problémové situácie.