Maloobchod v podmienkach znalostnej ekonomiky - Karasová, Katarína
Mnohé podniky si uvedomujú, že ich výkonnosť a konkurencieschopnosť je založená na ľudskom potenciáli, pre ktorý je charakteristická vysoká úroveň vedomostí, zručností a talentu. Kvalifikácia pracovníkov v maloobchode. Technologické inovácie v maloobchode.