Činitele konkurenčnej stratégie produktov - Mlákay, Jozef
Charakteristika rozhodujúcich činiteľov z hľadiska konkurenčnej stratégie. Odbytová stratégia. Marketingová stratégia. Komunikačná stratégia. Výrobková stratégia. Výrobková politika. Inovačná stratégia.