Vzťah dodávateľ - zákazník ako činiteľ konkurencieschopnosti znalostnej organizácie - Kita, Jaroslav
Vzťah dodávateľ - zákazník ako forma získavania kompetencií a znalostí podnikov, ktoré sú základom konkurencieschopnosti podniku. V príspevku sú uvedené niektoré výsledky prieskumu organizovaného v prostredí priemyselných podnikov SR s cieľom vytvoriť si predstavu o produkcii a využívaní poznatkov v interakcii s dodávateľmi.