Názory študentov na trh práce v Európskej únii - Kita, Pavol
Prieskum názorov slovenských študentov 1. a 5. ročníka všetkých fakúlt Ekonomickej univerzity v Bratislave na trh práce v Európskej únii. Výsledky prieskumu podľa rozličných kritérií.