Bruselské peniaze späť v bode nula - Marčan, Peter
Eurofondy sa nakoniec budú rozdeľovať podľa "receptu" bývalej vlády. Nová vláda najprv chcela znížiť počet priorít rozdeľovania z jedenástich operačných programov na osem. Zníženie sa neuskutoční, a tak v rokoch 2007-2013 peniaze z eurofondov by mali tiecť cez jedenásť programov. Otázny je termín spustenia prvých opatrení, pretože termín január 2007 je nereálny.