Spotrebné dane, zákony s komentárom - Šubík, Peter
Vstup SR do EÚ obzvlášť závažne ovplyvnil oblasť spotrebných daní. Ich úplná harmonizácia bola docielená uplatnením ustanovení smernice rady č. 92/12/EHS o všeobecnom systéme, údržbe, preprave a kontrole tovarov podliehajúcich spotrebným daniam. Všeobecný výklad k spoločným ustanoveniam zákonov o spotrebných daniach. Úplné znenie zákona č. 98/2004 Z.z. o spotrebnej dani z minerálneho oleja v znení zákona č. 667/2004 Z.z. a zákona č. 223/2006 Z.z. Úplné znenie zákona č. 106/2004 Z.z. o spotrebnej dany z tabakových výrobkov v znení ďalších zákonov a zákona č. 610/2005 Z.z. Vzory - formuláre.