Obavy o nezávislosť - Marčan, Peter
Nová vláda a jej boj proti zvyšovaniu cien energií. Ministerstvo hospodárstva prišlo s novelou zákona o regulácii. Ministerstvo deklaruje, že pokiaľ nie je súťaž, bude slovenský trh s energiami plne regulovaný. Aká by mala byť úloha Úradu pre reguláciu sieťových odvetví (ÚRSO) v novej situácii. Možné obmedzenie nezávislosti regulátora. (Ne)vyvážená kontrola.