Postoje mladej generácie voči globálnej solidarite a práci dobrovoľníkov - Klepochová, Dagmar, 1968-
Analýza prieskumu postojov mladej generácie voči globálnej solidarite a dobrovoľníctvu. Mladá generácia, na základe výsledkov z uvedeného prieskumu, má vytvorený pozitívny postoj voči vzájomnej pomoci druhým. Avšak podľa prieskumu málo mladých pracuje alebo pracovalo ako dobrovoľník v neziskovej organizácii.