Investori v energetike - Haluza, Ivan
Z obsahu: Finančné skupiny očarila energetika. Do slovenskej energetiky vstupujú noví hráči. Šancu majú aj malí hráči. Zámery a záujmy. Na tlmačských strojárov stáli investori v zástupe. Vizitka SES Tlmače. Priveľké chúťky na biopalivá. Prímesi do palív.