Konkurenčná výhoda v globálnom podnikaní - Lesáková, Dagmar, 1949-
Organizačná báza európskeho priemyslu. Hodnotenie súčasnej štruktúry európskeho priemyslu. Pôsobenie malých a stredných podnikov v určitých priemyselných odvetviach. Technológie v európskom priemysle. Európska integrácia a vytvorenie spoločného trhu v Európe. Súčasná reorganizácia európskeho priemyslu.