Úspešné obchodné modely v európskom obchode - Matušovičová, Monika, 1967-
Internacionalizácia obchodných firiem. Voľba medzinárodnej marketingovej stratégie. Globálne obchodné podniky. Multinacionálne obchodné podniky. Produktovo orientované obchodné podniky. Zákaznícky orientované obchodné podniky. Cenovo orientované obchodné podniky. Prvky medzinárodného obchodného modelu.