Oceňování jednotlivých položek účetní závěrky podle IFRS a snížení hodnoty aktiv - Loja, Radka
Prehľad o spôsoboch oceňovania podľa IFRS . Prehľad oceňovacích základní: historická cena, bežná cena, realizovateľná hodnota, súčasná hodnota, reálna hodnota. Oceňovanie položiek účtovnej závierky podľa IFRS. Zníženie hodnoty aktív. Stanovenie reálnej hodnoty zníženej o náklady súvisiace s predajom. Stanovenie hodnoty z užívania. Príklad.