Komparatívna analýza konkurencieschopnosti slovenskej a českej ekonomiky z makroekonomického hľadiska - Fliegová, Jana
Možnosti hodnotenia konkurencieschopnosti krajín. Konkurencieschopnosť slovenskej ekonomiky a českej ekonomiky. Komparatívna analýza týchto ekonomík.