Manažment úspešných - Burák, Emil
Dvanásť princípov úspešných. Učenie sa zo skúsenosti iných. Život bez cieľa je ako lietadlo bez krídiel. Jedenásť dobrých rád pre úspešný životný manažment. Manažérske minimum pre úspech v práci.