Návrh zákona, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 595/2003 Z.z. o dani z príjmov ...
Návrh novelizácie zákona o dani z príjmov, schválený vládou SR dňa 28.9.2006 a predložený NR SR. Dôvodová správa k návrhu novelizácie zákona.