Porovnanie vybraných zmlúv o zamedzení dvojitého zdanenia - Borčíková, Jana
Obsahové vymedzenie transferového oceňovania. Princíp nezávislého vzťahu. Zamedzenie dvojitého zdanenia. Riešenie prípadu vzájomnou dohodou. Diplomati a konzulárni úradníci. Metódy na elimináciu dvojitého zdanenia príjmov zo závislej činnosti plynúcich daňovým rezidentom SR zo zdrojov v zahraničí - nezmluvné štáty. Praktické príklady.