Obchodné a marketingové aktivity v informačnej spoločnosti - Cárachová, Magdaléna
Slovenská národná stratégia pre širokopásmový prístup k internetu. Hodnotenie informatizácie v nových krajinách Európskej únie. Elektronický obchod - charakteristika a využitie. Subjekty elektronickej komunikácie. Delenie elektronického obchodu z hľadiska veľkosti a stupňa poskytovania služieb. Obchodný model B2B. Elektronický marketing. Marketingová komunikácia a budovanie značky v e-obchode. Trendy do budúcnosti.