Outsourcing nové generace
Globalizácia trhov a obchodu núti firmy k outsourcingu. V ktorých odvetviach sa outsourcing najviac využíva. Ciele outsourcingu služieb. Niekoľko krokov úspešného outsourcingu. Využitie outsourcingu aj na súkromné účely.