Konkurencieschopnosť malých a stredných podnikov v Slovenskej republike z pohľadu pripravenosti na zvládnutie marketingového prístupu k manažmentu - Majtán, Štefan
Názory na postavenie marketingu v malých a stredných podnikoch. Výsledky prieskumu stupňa implementácie marketingu a strategického marketingového plánovania v malých a stredných podnikoch.